Home » Reanimatie-estafette

Reanimatie-estafette

Gepubliceerd op 22 mei 2017 20:56

Voorlichting, cursus en training

Beste Dorpsbewoners,

 

Op vrijdagavond 16 juni 2017  (voorlichtingsavond) en zaterdag 17 juni 2017 (reanimatiecursus en 6-minutentraining) stelt Stichting Groningen Hartveilig (GHV) u in de gelegenheid om de reanimatie-estafette in Godlinze bij te wonen.

Beide dagen vindt de Estafette plaats in Dorpshuis Vinkenhorst, Allersmaweg 17 Godlinze.

 

Vrijdagavond bent u om 19.30 uur van harte welkom voor een uitgebreide informatieavond. Alle aspecten van de burgerhulpverlening komen hierbij aan de orde. Tevens een uitgelezen mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

Zaterdagochtend vanaf 09.00uur is er gelegenheid om een reanimatiecursus te volgen en zaterdagmiddag vanaf ong. 13.00 uur worden de 6-minutentrainingen georganiseerd.  Tijdens deze training wordt u naar een onbekende locatie gestuurd voor een reanimatie. Hierbij wordt de praktijk zo goed mogelijk nagebootst en krijgt u naast de eigenlijke reanimatie ook te maken met onverwachte gebeurtenissen. 

 

We nodigen u van harte uit om met deze estafette (of onderdelen daarvan!) mee te doen. U kunt via het aanmeldformulier aangeven aan welke onderdelen u mee wilt doen.

De estafette is bedoeld voor mensen die nog niet over een reanimatie + AED certificaat beschikken. De 6-minutentrainingen zijn voor alle (aspirant) burgerhulpverleners in Godlinze in de gemeente Delfzijl, dus als u al beschikt over een reanimatiecertificaat kunt u hier wel aan deelnemen.

U kunt zich aanmelden via deze link. (www.groningenhartveilig.nl)

 

De reanimatie-estafettes worden door de deelnemers als bijzonder zinvol ervaren. Als u daarna opgeroepen wordt voor een echte reanimatie, dan bent u beter voorbereid!

 

In de agenda van St. Groningen Hartveilig vindt u aanvullende informatie m.b.t. locatie en starttijden. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Seraphine de Haan (06-11147131) of via secretariaatgodlinze@gmail.com .

 

Wij hopen op uw deelname!

 

Met vriendelijke groet,

 

Ver. Dorpsbelangen Godlinze


«   »