Persbericht

Gepubliceerd op 23 maart 2017 om 15:54

Nieuwe dorpswebsite Godlinze gelanceerd.

22 maart 2017                  

Nieuwe dorpswebsite Godlinze gelanceerd

In de maand maart hebben de dorpenwethouder Jan Menninga en IJzebrand Rijzebol de vernieuwde dorpswebsite van Godlinze gelanceerd. Zij deden dit onder toeziend oog van Dorpsbelangen Godlinze.

 

De dorpswebsite van Godlinze bestaat meerdere jaren en was dringend aan vernieuwing toe. Dorpsbelangen heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan het verbeteren van de website. De vormgeving ziet er weer eigentijds uit en functies zijn verbeterd. Bestuursleden Harold Olinga en Henk Kampinga zijn verantwoordelijk geweest voor het nieuwe ontwerp.

 

Dorpenwethouders Jan Menninga en IJzebrand Rijzebol complimenteren Dorpsbelangen met de nieuwe website.

 

Jan Menninga: "De nieuwe dorpswebsite ziet er mooi uit en hij oogt heel gebruiksvriendelijk, het dorp kan hier weer een tijd mee vooruit".

 

IJzebrand Rijzebol: "Een eigen website draagt bij aan de identiteit van het dorp, ook voor mij is zo'n website een snelle manier om te weten welke activiteiten er plaatsvinden in een dorp."

 

Voorzitter Dorpsbelangen Hans Brian: "De komende weken gaan we nog enkele functies toevoegen aan de website, maar de basis ligt er nu". De site was de afgelopen tijd niet actief, maar vanaf vandaag kan www.godlinze.com weer worden bezocht".

 

Meer informatie is verkrijgbaar via secretaris Seraphine de Haan, telefoonnummer 06 11147131

e-mail: secretariaatgodlinze@gmail.com